Ga naar hoofdinhoud

Welkom bij Do My Hair

Iris Do My Hair - Haarsalon

Maak kennis met Iris

Toonaangevend Kapsalon

Maak kennis met Iris, de enthousiaste kracht achter Do My Hair. In 2018 begon mijn avontuur in de wereld van het kappersvak, en sindsdien heb ik met ongekende passie en toewijding gewerkt om mijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Mijn liefde voor het kappersvak begon al op jonge leeftijd. Ik was altijd gefascineerd door de transformatieve kracht van haar en de manier waarop een goed kapsel iemands zelfvertrouwen kan versterken. Toen ik besloot om mijn passie om te zetten in een carrière, wist ik dat ik mijn klanten de hoogste kwaliteit en service wilde bieden.

Bij Do My Hair staat jouw tevredenheid centraal. Ik geloof sterk in het belang van persoonlijke aandacht en luister graag naar jouw wensen en ideeën. Samen werken we aan het creëren van een look die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt en waar je trots op kunt zijn. ik ben er om jouw droomkapsel werkelijkheid te maken.

Mijn passie voor het kappersvak gaat verder dan alleen het creëren van mooie kapsels. Ik zal je het gevoel geven dat je welkom bent en comfortabel voelt in mijn salon. Daarom hecht ik veel belang aan een ontspannen en gastvrije sfeer, waar je kunt genieten van een moment van rust en verwennerij terwijl ik jou haar verzorg.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt sinds ik mijn reis als kapster ben begonnen, en ik kijk ernaar uit om nog vele prachtige haarverhalen te schrijven bij Do My Hair. Neem vandaag nog contact met mij op en ervaar zelf de passie en toewijding waarmee ik het vak uitoefen. Ik zal jouw haarwensen tot leven brengen en je een kapsel geven dat bij jou past en je laat stralen.

Ontdek je perfecte stijl bij Do My Hair
Jouw unieke look, mijn creatieve touch

Back To Top